Skip to main content

Εμπορική συνεργασία της WIND Ελλάς και του ομίλου Ήρων

Από τις αρχές του φθινοπώρου τα προγράμματα του Ομίλου Ήρων θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα Wind και άλλα κανάλια πώλησης.

Στρατηγική συνεργασία στη λιανική αγορά ανακοίνωσαν η WIND Ελλάς και ο όμιλος Ήρων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τα καταστήματα WIND καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της Wind Ελλάς θα διαθέτουν στους καταναλωτές της ελληνικής αγοράς, ιδιώτες και επαγγελματίες, τα προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Ομίλου Ηρων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, χάρη στη συμφωνία αυτή, από τις αρχές του φθινοπώρου τα προγράμματα του Ομίλου Ηρων θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα Wind και άλλα κανάλια πώλησης, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας από την πρώτη σε πωλήσεις ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ρεύματος στην Ελλάδα.

Η προσθήκη των προϊόντων του ομίλου Ηρων στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα Wind ενισχύει τη στρατηγική της WIND να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες τους, καταλήγει η ανακοίνωση.