Skip to main content

Έμεινε στο μηδέν με τον Άρη ο Ηρακλής στο Παλαιοχώρι (video)

Οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα από τη Χαλκιδική που πλέον έχει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης

Σε λευκή ισοπαλία έμειναν Ηρακλής και Άρης στο Παλαιοχώρι για το μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» έφτασε τους 56 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση με την ομάδα της ορεινής Χαλκιδικής να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 58. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς έχουν πλεονέκτημα καθώς την τελευταία αγωνιστική οι Χαλκιδικιώτες έχουν ρεπό οπότε αν καταφέρουν να κάνουν το 3χ3 τότε θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρώτη θέση.

Το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από το αντίστοιχο του Κώστα Βελιτζέλου όμως οι παίκτες των «κυανολεύκων» δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την πολυπόθητη νίκη με στόχο την αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Άρης Παλαιοχωρίου (Βελιτζέλος): Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Ταϊρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι, Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Ηρακλής (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας (46΄ Παναγιωτούδης), Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας (75΄ Αθανασίου), Τάι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (89΄ Κρυστάλλης), Μεντί (61΄ Πτηνόπουλος).