Skip to main content

«Έμφραγμα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των συγκεντρώσεων

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες από την κυκλοφορία των οχημάτων είναι οι κεντρικές αρτηρίες, εξαιτίας των συγκεντρώσεων στον Λ. Πύργο

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει οι συγκεντρώσεις και οι πορείες που υπάρχουν από το πρωί στο κέντρο.

Ιδιαίτερα επιβαρυμένες από την κυκλοφορία των οχημάτων, αυτήν την ώρα, είναι οι οδοί Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Βενιζέλου και το κομμάτι της Λεωφόρου Νίκης που δεν έχει κλείσει, εξαιτίας της συγκέντρωσης και της αντισυγκέντρωσης στον Λευκό Πύργο από εθνικιστές και αντιεξουσιαστές, αντίστοιχα.

Νωρίτερα, πρόβληματα στην κίνηση των οχημάτων αντιμετώπιζε και οι οδοί Εγνατία, Λαγκαδά και Αγ. Δημητρίου, λόγω της πορείας μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος της πόλης. 

Κυκλοφοριακά προβλήματα, μικρότερης, ωστόσο, έντασης εντοπίζονται και στην περιοχή της Τούμπας, όπου διεξάγεται ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, 400 φίλοι του οποίου έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας.