Skip to main content

ΕΛΤΡΑΚ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό της ΔΕΗ

Σε διαγωνισμό της ΔΕΗ προτίθεται να λάβει μέρος η εταιρία ΕΛΤΡΑΚ για την προμήθεια δύο υδραυλικών εκσκαφέων ανεστραμμένου κάδου.
Σε διαγωνισμό της Διεύθυνσης Υλικού & Προμηθειών Ορυχείων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ (με αριθμό διακήρυξης ΔΥΠΟΡ 200907) προτίθεται να λάβει μέρος η εταιρία ΕΛΤΡΑΚ για την προμήθεια δύο υδραυλικών εκσκαφέων ανεστραμμένου κάδου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 7η Δεκεμβρίου 2009.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι οι ανώνυμες εταιρίες - μέτοχοι της ΕΛΤΡΑΚ που οφείλουν σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005 σε συνδυασμό με το άρθρο 1 του Π.Δ. 82/1996 όπως ισχύουν να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία, που βεβαιώνουν τη συμμόρφωσή τους με τις διατάξεις αυτές περί ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

Τέλος, γνωστοποιήθηκαν και οι προβλεπόμενες στο άρθρο 2 παρ. 2 και 3 του ΠΔ 82/1996 κυρώσεις περί στέρησης α) των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη γενική συνέλευση της εταιρίας και β) των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ