Skip to main content

Έλιξ: Βραβείο και Έπαινος σε πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό

Τα φροντιστήρια "Έλιξ" είναι ο μόνος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός της Θεσσαλονίκης που βραβεύτηκε στο 1ο Education Business Awards.

Τα Φροντιστήρια "Έλιξ" είναι ο μοναδικός ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός της Θεσσαλονίκης που βραβεύτηκε στον 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό: "EducationBusinessAwards2016" που διοργάνωσε η BoussiasCommunications.

Τα "Έλιξ" κατέκτησαν δύο διακρίσεις, ένα βραβείο και έναν έπαινο, σε μία διαγωνιστική διαδικασία που προσέλκυσε και ανέδειξε τις πλέον καινοτόμες, τις βέλτιστες διδακτικές πρακτικές σε όλη τη χώρα, σε όλα τα στάδια της Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής.

Στη τελετή απονομής των "EducationBusinessAwards2016", που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στα Φροντιστήρια "Έλιξ" απονεμήθηκε Βραβείο στη κατηγορία "Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας" και, Έπαινος στην κατηγορία "Πολιτική Οικονομικής Στήριξης". Το βραβείο και τον έπαινο των "Έλιξ" παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Τακόπουλος, γενικός διευθυντής των Φροντιστηρίων.

Στα "Έλιξ" αναγνωρίσθηκε τόσο η συνεισφορά τους στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος το οποίο συνδυάζει τη διδασκαλία με την καλλιέργεια των προσωπικών δεξιοτήτων των σπουδαστών, όσο και η κοινωνική τους ευαισθησία που σε περίοδο οικονομικής κρίσης εκφράζεται με τη χορηγία υποτροφιών.

"Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών όπως και τα απαιτητικά κριτήρια που έθεσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με επικεφαλής την πρώην υπουργό Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου, προσθέτουν ιδιαίτερη αξία στην αναγνώριση των συστηματικών προσπαθειών μας για προσφορά στους μαθητές μας, του κατάλληλου μείγματος γνώσεων και εργαλείων καλλιέργειας των ατομικών τους δεξιοτήτων, ώστε να διεκδικήσουν με επιτυχία την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια αλλά και την πρόοδό τους στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους διαδρομή", δήλωσε ο γενικός διευθυντής των "Έλιξ" κ. Τακόπουλος.