Skip to main content

Ελευθερούδης: «Εντυπωσιακή η κίνηση για τα εισιτήρια διαρκείας»

Πολύ πιο εντυπωσιακή από ότι περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη είναι η κίνηση για τα εισιτήρια διαρκείας, όπως τόνισε ο Γιώργος Ελευθερούδης.

 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» τοποθετήθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης, για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και το μεγάλο φιλικό παιχνίδι που προγραμματίζεται για τον Αύγουστο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
 
Αναλυτικά:
 
«Το ευχάριστο είναι ότι έχει πάρα πολύ κίνηση. Είναι εντυπωσιακή και δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μία τέτοια μέρα, που είναι αργία, ο κόσμος έρχεται και αγοράζει διαρκείας. Αν αναλογιστεί ότι ο Αρης για πρώτη φορά φέτος δεν έχει ανανεώσει, ούτε ανακοινώσει κάποιο παίκτη, σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας, αυτά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει εδώ και 2-3 μέρες τα 1.000 σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και μέρα με τη μέρα πάμε καλύτερα. Πρώτη φορά δώσαμε τόσο μεγάλο διάστημα προσφορών, πάνω από έναν μήνα. Η διαφορετικότητα της διοίκησης είναι αυτό που ζούμε και δημιουργούμε τώρα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ψυχολογία του φιλάθλου τονίζεται από τις μεταγραφές. Και σε συνδυασμό ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάμε ακόμα καλύτερα».
 
Για τον τομέα των χορηγιών: «Ο Αρης βρίσκεται σε ένα σημείο, που είναι από τα καλύτερα στην ιστορία του. Η περσινή χρονιά ήταν κορυφαία. Φτάσαμε να έχουμε 29 χορηγούς, αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αν καταφέρουμε, που θεωρώ ότι θα γίνει, να ξεπεράσουμε τα περσινά δεδομένα, πιστεύω ότι όλη η διοίκηση θα πρέπει να πάρει βραβείο. Σε μία τέτοια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Αρης δεν θα έχει σημείο στην φανέλα του που θα μείνει ακάλυπτο».
 
Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ο Αρης στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάνει την πιο ακριβή και πιο επικερδή προετοιμασία. Θα γίνει τριπλή προετοιμασία με το Καρπενήσι 15 μέρες, όπως και σε ένα από τα πιο ακριβά αθλητικά κέντρα αυτό του Ζέεφελντ, αλλά και 10 μέρες περίπου στην Ιταλία, όπου θα παίξει δύο πολύ δυνατά φιλικά, τα οποία ήδη έχει δεσμεύσει και θα υπογραφεί το συμβόλαιο. Το θέμα αν θα μεταδοθούν είναι καθαρά του ατζέντη, αφού ο Άρης παίρνει χρήματα».
 
Για το μεγάλο φιλικό στις 17 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ο Αρης φέρνει μεγάλα ονόματα. Έχει φέρει το μεγαλύτερο όνομα της Λατινικής Αμερικής και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου την Μπόκα Τζούνιορς. Το χρονικό διάστημα 30 με 4 του μήνα είναι προσκεκλημένη στην Αγγλία στο "Emirates tournament", στο γήπεδο της Άρσεναλ. Έχουμε πρόταση από την Ιντεπεντιέντε να την φέρουμε Θεσσαλονίκη, την οποία δεν έχουμε βγάλει προς τα έξω. Έχουμε συζητήσεις και με δύο μεγάλες ομάδες της Ιταλίας και υπάρχει περίπτωση να έρθουν».