Skip to main content

Ελευθερόπουλος: Με πίστη στο Περιστέρι

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Π
Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στα ευχάριστα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι με εξαίρεση τον Γίρι Κρέιτσι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα με τον τεχνικό του «Γηραιού» με εξαίρεση το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο να μπορεί να υπολογίζει σε άλλους πέντε ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τους Χοσέμι, Γιώργο Κυριαζή και Ρόμπερτ Σοτ των οποίων σε εκείνο το χρονικό σημείο δεν είχε φθάσει το απαιτούμενο διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής όπως συνέβη χθες. Κάτι ανάλογο συνέβη και για τους νεαποκτηθέντες Μαρσέλ Ρομάν και Ντάνι που επίσης βρίσκονται στα πλάνα του.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση της νίκης.

«Όλοι στην ομάδα έχουμε πιστή για την νίκη», ήταν το πρώτο σχόλιο του έμπειρου τερματοφύλακα του Ηρακλή που συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει ποιότητα και για αυτό δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του προπονητή μας.

Κι αυτό γιατί έχει δύσκολο έργο όσον αφορά το ποιους θα πρέπει να επιλέξει», ενώ για την ήττα από τον Πανσερραϊκό στο φιλικό του Σαββάτου ο Ελευθερόπουλος υπογράμμισε:

«Είναι θετικό όχι χάσαμε από τον Πανσερραϊκό γιατί προσωπικά φοβόμουνα τον ενθουσιασμό που υπήρχε από την νίκη μας στην πρεμιέρα επί του Ολυμπιακού».

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι θετική στο να δώσει επιπλέον 200 εισιτήρια εκτός από τα αρχικά συμφωνηθέντα 1.100 στην ΠΑΕ Ηρακλής για τις ανάγκες των φιλάθλων της εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού.