Skip to main content

Ελεύθεροι οι 22 οπαδοί του Ηρακλή

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 22 οπαδοί του Ηρακλή, που κρατούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής.
Μετά από τον ντόρο που έγινε στη Θεσσαλονίκη και τη χθεσινή πορεία των φίλων του Ηρακλή προς συμπαράσταση στους 22 οπαδούς των κυανολεύκων, που κρατούνταν από την Τετάρτη, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους προς το παρόν και η δίκη τους να πραγματοποιηθεί σε περίπου 18 μήνες. Αυτό έφερε ικανοποίηση στους οπαδούς του «Γηραιού», που έστησαν… πάρτι έξω από τα Δικαστήρια, ενώ η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για άδικη κράτηση των οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το δίκιο και κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει από εκείνους που το έχουν ξεκάθαρα μαζί τους. Οι 22 φίλοι της ομάδας μας είχαν το δίκιο μαζί τους και υπέστησαν μια, πέρα ως πέρα, άδικη κράτηση, γεγονός που αποδείχθηκε και από τη σημερινή απόφαση των Δικαστικών Αρχών. Οι μεθοδεύσεις και η προκατάληψη αποκαλύφθηκαν. Όλος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, όλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ήταν, είναι και θα είναι μέχρι τέλους δίπλα στα αδέλφια μας, που διώκονται αδίκως, κάθε φορά που κάτι τέτοιο θα συμβαίνει, μέχρις ότου οι ιθύνοντες αποφασίσουν να λειτουργούν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, της λογικής και του δικαίου.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Ηρακλειδείς, που από την πρώτη στιγμή έδωσαν σκληρό και αποφασιστικό αγώνα και σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»