Skip to main content

Ελεύθεροι παππούς και «εγγονός» για την απαγωγή 46χρονου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την απαγωγή 46χρονου επιχειρηματία.

Ελεύθεροι με περιοριστικός όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την απαγωγή 46χρονου επιχειρηματία, στη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινή δίωξη για αρπαγή, ληστεία, σε βαθμό κακουργήματος, και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η 2η ειδική ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, επέβαλε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και στους δύο κατηγορούμενους και επιπλέον τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα -δύο φορές το μήνα- για τον 70χρονο. Για την παραπάνω απόφαση ελήφθησαν υπόψη τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηλικιωμένος όπως επίσης και ότι ο 20χρονος συγκατηγορούμενος πρόκειται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στις απολογίες του παππούς και "εγγονός" υποστήριξαν ότι ο παθών τους επιτέθηκε πρώτος και ότι η αρπαγή προέκυψε αλλά δεν είχε προ μελετηθεί. Ο 70χρονος επικαλέστηκε την οικονομική διαφορά που έχει με το θύμα ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που έκλεισαν τον 46χρονο στο πορτ- μπαγκαζ του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν από τα Ιωάννινα στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν θα πραγματοποιηθεί η δίκη, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.