Skip to main content

Έλαμψε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης επί δέκα λεπτά χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους Θεσσαλονικείς.

Έγινε η νύχτα ημέρα από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έλαμψαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, για την υποδοχή του νέου έτους, σε ένα φαντασμαγορικό σόου για τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης.

Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα, χορηγία του ΕΒΕΘ, εκτοξεύθηκαν σε ύψος 20 μέτρων, με «άνοιγμα» 250 μέτρων, χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους Θεσσαλονικείς που είχαν την τύχη να τα παρακολουθήσουν. 

Η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους ενώ η βροχή πυροτεχνημάτων έγινε ορατή από πολλές περιοχές της πόλης. 

Στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η συναυλία των Ιmam Baildi ενώ προηγήθηκε η ομάδα κρουστών Batala Salonica, που ξεσήκωσε τον κόσμο στην πλατεία, αλλά και οι DJs Yiannis Mitsokapas, Dim Zach, Evridiki αλλά και η Anastasia με live performance.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Πριν τη βροχή πυροτεχνημάτων, πλήθος κόσμου, αναμέσα τους αρκετοί τουρίστες, συγκεντρώθηκε κατά μήκος της παραλίας για να απολαύσει το θέαμα. Ασφυκτικά γεμάτη και η πλατεία Αριστοτέλους!