Skip to main content

Ελ Ζαρ: Θα δώσω ό,τι μπορώ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, που δήλωσε: «Θα δώσω ό,τι μπορώ».
Λίγο μετά τις 13:20 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το αεροπλάνο που μετέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Τον παίκτη υποδέχτηκαν εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης, και το μέλος του γραφείου Τύπου, Σταύρος Σουντουλίδης, ενώ τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκης Μουτσίδης. Μαζί με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό ήρθε και η σύντροφός του.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Έρχομαι για να παίξω και ελπίζω να τα πάω καλά. Ξέρω ότι η ομάδα έχει οπαδούς που την ακολουθούν παντού και θέλω να κάνω το καλύτερο. Θα δώσω ό,τι μπορώ, αλλά ας αρχίσουμε να παίζουμε και ελπίζω ότι με τη βοήθειά μου η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρσι. Νιώθω έτοιμος, πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί πολύ για να ενσωματωθώ στα πλάνα του προπονητή μου, ίσως δυο μέρες. Φυσικά είναι δύσκολο να μην παίζεις. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να πάω σε μία ομάδα όπου θα μπορώ να παίζω και ελπίζω ότι θα συμμετέχω σε αρκετά παιχνίδια. Δεν έχω πρόβλημα, έχω ξαναπαίξει σε μεγάλο σύλλογο, η πίεση είναι κάτι που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής».