Skip to main content

EL: Για την πρόκριση στους «8» ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπεσίκτας

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες επί τουρκικών ομάδων, ύστερα από την πρόκριση επί της Οσμανλίσπορ

Νέο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό, χωρίς τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο, σε ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς για φάση των «16» του Europa League, καθώς υποδέχεται στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» (22:05) τη Μπεσίκτας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες επί τουρκικών ομάδων, ύστερα από την πρόκριση επί της Οσμανλίσπορ και τη μεγάλη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ στη Ριζούπολη.

Ο Βασίλης Βούζας μετά την προαγωγή από την ομάδα Νέων του συλλόγου στην αντρική δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εκτός από αυτή του Καμπιάσο που πιθανότατα θα επιστρέψει.

Οι παίκτες περιμένουν τη στήριξη του κόσμου, ώστε να καταφέρουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την προημιτελική φάση του Europa League. Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να διατηρήσει τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη, ο Σενιόλ Γκιουνές, προπονητής της Μπεσίκτας, έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του.

Τα υπόλοιπα ματς

Από εκεί και πέρα το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται στη Λευκωσία την Αντερλεχτ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στη Ρωσία και στην έδρα της Ροστόφ. Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στη Γαλλία, όπου η Λιόν θα υποδεχθεί στο «Ζερλάν» τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

20:00 ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Αντερλεχτ (Βέλγιο)
20:00 Ροστόφ (Ρωσία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)
20:00 Κοπεγχάγη (Δανία)-Αγιαξ (Ολλανδία)
22:05 Θέλτα (Ισπανία)-Κράσνονταρ (Ρωσία)
22:05 Σάλκε (Γερμανία)-Γκλάντμπαχ (Γερμανία)
22:05 Λιόν (Γαλλία)-Ρόμα (Ιταλία)
22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπεσίκτας (Τουρκία)
22:05 Γάνδη (Βέλγιο)-Γκενκ (Βέλγιο)

*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 16/3.