Skip to main content

Εκπτώσεις στις κάρτες του ΟΑΣΘ λόγω των κινητοποιήσεων

Εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΑΣΘ για το τι ακριβώς θα ισχύσει για την αποζημίωση των κατόχων καρτών

Σε εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα προχωρήσει η διοίκηση του ΟΑΣΘ, λόγω της επίσχεσης εργασίας που πραγματοποιούσαν οι εργαζόμενοι επί δώδεκα ημέρες.

Μετά την επιστροφή των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στους δρόμους η διοίκηση του Οργανισμού εξετάζει τώρα το ύψος του ποσοστού της έκπτωσης που θα ισχύσει για την προμήθεια των καρτών. Σύμφωνα με όσα είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Χρήστος Στεφανίδης, «εξετάζεται το ύψος της έκπτωσης καθώς αυτή τη φορά η κινητοποίηση των εργαζομένων ήταν περισσότερες ημέρες».

Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΑΣΘ για το τι ακριβώς θα ισχύσει για την αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών εντός της ημέρας.

Ήδη, πάντως έχει ξεκινήσει η προμήθεια της νέας κάρτας για τον μήνα Οκτώβριο από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ. Οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες δέκα ημέρες πριν και δέκα ημέρες μετά την πρώτη ημέρα ισχύος κάθε κάρτας.

Υπενθυμίζεται ότι για τον μήνα Σεπτέμβριο η διοίκηση του ΟΑΣΘ είχε προχωρήσει σε έκπτωση λογω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων τους μήνες Μάιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες είχε τη δυνατότητα αποζημίωσης 1/30 ανα ημέρα απεργίας. Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν μπορούσε να υπερβαίνει το 25% της κανονικής αξίας της αντίστοιχης προμηθευόμενης κάρτας.