Skip to main content

Χαλκιδική: Εκτός κινδύνου το 3χρονο αγοράκι και η 21χρονη

Το αγοράκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο νοσηλεύεται καθώς οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης, είπε η διευθύντρια του Γεννηματά.

Καλά στην υγεία τους βρίσκονται τόσο ο 3χρονος από τη Ρουμανία που κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλία του Πευκοχωρίου όσο και η 21χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σε πτώση από βράχια στην περιοχή της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.

Τα δύο περιστατικά διακομίστηκαν με το ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος -στο πλαίσιο του προγράμματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ- σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης λόγω της κρισιμότητάς τους.

«Το αγοράκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο νοσηλεύεται καθώς οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του, παρότι δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες ενώ πρέπει να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις», δήλωσε στο halkidikifocus.gr η Διοικήτρια του Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης Μελπομένη Τσούγκα.

Ανάλογη είναι η κατάσταση της υγείας και της 21χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, καθώς από την πτώση της υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου, η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και πολύ σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.