Skip to main content

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από την εισβολή του ΙΧ στην κρεπερί

Οι τέσσερις άντρες, ηλικίας 57, 51, 54 και 59 ετών φέρουν ελαφρά τραύματα. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και η 31χρονη οδηγός.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, «Γεννηματάς» και «ΑΧΕΠΑ», τέσσερις άνθρωποι που τραυματίστηκαν χθες όταν αυτοκίνητο, «μπούκαρε» σε κρεπερί της Κάτω Τούμπας.

Οι τέσσερις άντρες, ηλικίας 57, 51, 54 και 59 ετών φέρουν ελαφρά τραύματα. Στο νοσοκομείο αργότερα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και η 31χρονη οδηγός του οχήματος, η οποία επίσης είναι ελαφρά τραυματισμένη. Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ προσέφεραν χθες τις πρώτες βοήθειες και σε ένα άλλο άτομο.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23.00 όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «μπούκαρε» σε κατάστημα-κρεπερί που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανάρη,  Παπάφη και Μιχ. Χουρμούζη, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας.

Το κατάστημα ήταν σχεδόν γεμάτο από κόσμο που παρακολουθούσε τον αγώνα Champions League μεταξύ Πάρτιζαν και Ολυμπιακού. Το ΙΧ που οδηγούσε μία νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετράπη της πορείας του, κινούμενο επί της οδού Παπάφη, χτύπησε τα τραπέζια που ήταν γεμάτα από πελάτες, κυριολεκτικά πισώπλατα, και προσγειώθηκε σε ημιεπίπεδο του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά έξι ατόμων.

Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.