Skip to main content

Εκτός Αριστοτέλους από σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τροποποιείται η λειτουργία των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34 από σήμερα λόγω έναρξης εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος στην Αριστοτέλους

Τροποποίηση στη λειτουργία των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34 θα υπάρξει από σήμερα, λόγω έναρξης εργασιών ανακατασκευής του κυβολιθικού οδοστρώματος, στον πεζόδρομο – χώρο αναστροφής των λεωφορείων στην Πλατεία Αριστοτέλους, από το Δήμο Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ, ύστερα από απόφαση του ΣΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία των γραμμών 21, 29, 32, 32Α και 34, θα ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή μέσω των οδών Ίωνος Δραγούμη, Ερμού, Ελ. Βενιζέλου και επιστροφή κανονικά από την οδό Εγνατία. Ο τερματισμός και η αποβίβαση – επιβίβαση των επιβατών θα γίνεται στον Τερματικό Σταθμό Ερμού(Γ-06/005) επί της οδού Ερμού 14, μεταξύ των οδών Ίωνος Δραγούμη και Ελ. Βενιζέλου.

Στάσεις επί των οδών Ίωνος Δραγούμη και Βενιζέλου δεν θα πραγματοποιούνται. Το ζεύγος συζυγών στάσεων με την ονομασία «Αντιγονιδών», επί της οδού Εγνατία, αποτελούν την τελευταία και την πρώτη στάση των διαδρομών  μετάβασης και επιστροφής αντίστοιχα των προαναφερθέντων λεωφορειακών γραμμών.

Τα έργα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουλίου 2016.