Skip to main content

Έκθεση του ΣΖΘ στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Εγκαινιάζεται, την Τετάρτη 20 Μαΐου, η έκθεση ζωγραφικής και βυζαντινής αγιογραφίας, του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης.

Εγκαινιάζεται, την Τετάρτη 20 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη, η έκθεση ζωγραφικής και βυζαντινής αγιογραφίας, του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της τριαντάχρονης ζωής, πορείας και προσφοράς του Συλλόγου Ζωγράφων και συμμετέχουν περισσότερα από 75 μέλη, με αντιπροσωπευτικά έργα διευρυμένης θεματογραφίας και τεχνοτροπίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 8μ.μ., θα πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς, μουσικολογοτεχνική εκδήλωση, προς τιμήν του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, με τίτλο «30 χρόνια προσφοράς», σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών και τη συμμετοχή της Χορωδίας των Σαμιωτών Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10 π.μ. – 9 μ.μ.
Σάββατο 23 Μαΐου: 11 π.μ. – 2 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.