Skip to main content

Εκθεση και συνέδριο μετατίθενται στις 26-29 Νοεμβρίου

Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με τις ημερομηνίες διεξαγωγής της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων POLIS.
Οι εκλογές μεταθέτουν για το Νοέμβριο τη διοργάνωση της Infosystem 2009, καθώς συνέπεσαν την ίδια ημερομηνία.  Η Infostystem θα διοργανωθεί  από 26-29 Νοεμβρίου, όπως και το Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής που διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με την ημερομηνία  διοργάνωσης της 7ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημόσιου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων POLIS. Η παράλληλη διοργάνωση με την POLIS προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική στην 23η INFOSYSTEM, καθώς παράλληλα με τους επιχειρηματίες της πληροφορικής θα προσέλθει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αγοραστών του δημόσιου τομέα, όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από τα Βαλκάνια, καθώς παράλληλα με την Έκθεση POLIS θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η 10η Σύνοδος των Δημάρχων του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (Balcinet) υπό την προεδρία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β.Παπαγεωργόπουλου

Επίσης, η INFOSYSTEM μεταφέρεται στο Περίπτερο των Εθνών, το οποίο είναι το πλέον σύγχρονο του εκθεσιακού κέντρου και επικοινωνεί με το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», επιτρέποντας εύκολη και αμφίδρομη ροή με το Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής.

Η συγκεκριμένη μετάθεση θα αποβεί προς όφελος των δύο σημαντικότερων γεγονότων στον τομέα της ελληνικής Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, καθώς αθροίζει επισκέπτες δύο σημαντικών κλαδικών διεθνών εκθέσεων με κοινά ενδιαφέροντα.