Skip to main content

Έκτατο βοήθημα σε 500.000 συνταξιούχους

Ο πρωθυπουργός, από το Περιστέρι, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει η voria.gr, κατ’ αποκλειστικότητα, ότι δηλαδή η κυβέρνηση «ετοιμάζει εκπλήξεις με κοινωνικές παροχές»
Του Σπύρου Νάννου

Την Δευτέρα, η voria.gr, κατ’ αποκλειστικότητα, είχε επισημάνει σε άρθρο της πως ο Γιώργος Παπανδρέου μετά το κοινωνικό μνημόνιο και τις θέσεις εργασίας που εξήγγειλε στους κοινωνικούς φορείς, θα προχωρούσε σε… εκπλήξεις, προσδιορίζοντας μάλιστα και την ημέρα, δηλαδή την σημερινή. Και επιβεβαιώθηκε όταν ο πρωθυπουργός από το Περιστέρι, ανακοίνωσε σήμερα τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε 500.000 χαμηλοσυνταξιούχους που θα δοθεί στο τέλος Δεκεμβρίου μαζί με τη σύνταξη!

Μάλιστα επισήμανε πως οι χαμηλοσυνταξιούχοι έχουν πληγεί περισσότερο από όλους και στη συνέχεια έκανε λόγο για μια πρώτη συμβολική κίνηση.
Όπως εξάλλου υπογράμμισε, το ύψος και οι προϋποθέσεις της ενίσχυσης θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ κατηγορώντας την για λιποταξία όταν είπε πως «…όχι μόνο εγκατέλειψαν τη χώρα για να σκάσει η βόμβα στα χέρια τα δικά μας, αλλά κρύβονται και υποκρίνονται. Τέλος και κλιμακώνοντας την επίθεσή του στο κόμμα της αντιπολίτευσης, πρόσθεσε πως η ΝΔ «έβαλε φωτιά στην Ελλάδα» και ζητά από μας να τη σβήσουμε.