Skip to main content

Έκτακτο δελτίο καιρού από σήμερα με καταιγίδες και χιόνια

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες σήμερα και από τα βορειοδυτικά σύμφωνα με έκτακτο δελτίο.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και οι πυκνές χιονοπτώσεις στα περισσότερα ορεινά της δυτικής, κεντρικής και βορείας χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη Ήπειρο (πάνω από 600 μέτρα), τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία (από 600-700 μέτρα), στη Θεσσαλία (στα δυτικά και βόρεια) και τη βόρεια Πελοπόννησο (από 800-900 μέτρα).

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου.