Skip to main content

Έκτακτη διακοπή νερού σε περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στις 15.00

Σε εξέλιξη είναι έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Δημητρίου 169 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, στις 15.00.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι διακοπές υδροδότησης στις οδούς Κατσαντώνη 2 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στον δήμο Κορδελιού -Ευόσμου και στο Ωραιόκαστρο, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Βασιλέως Κωνσταντίνου/Ι.Καποδίστρια και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η αποκατάσταση της υδροδότησης εκτιμάται ότι θα γίνει στις 12.30 για την περιοχή του Κορδελιού Ευόσμου και στις 11.30 για την περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Στο μεταξύ, αποκαταστάθηκε η διακοπή της υδροδότησης που σημειώθηκε νωρίτερα σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης που περικλείεται από τις οδούς Μιχαλά Δημητρίου/Χαλκοκονδύλη/Μπαρκοπούλου/ Σκάλτσα και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.