Skip to main content

Εκσυχρονίζεται το δημοτικό Ιατρείο στο Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης

Στον νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, στο Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης, θα τελεστεί αύριο το απόγευμα αγιασμός του δημοτικού ιατρείου.

Ενισχύθηκε πρόσφατα με νέους ιατρούς και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, το δημοτικό ιατρείο Νεάπολης. Στον νέο πλήρως ανακαινισμένο χώρο, στο Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης, θα τελεστεί αύριο το απόγευμα αγιασμός, παρουσία της δημοτικής αρχής.

Μετά τις εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης, ο νέος χώρος έγινε ακόμη πιο λειτουργικός και ελκυστικός, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία. Παράλληλα, νέος εξοπλισμός ήρθε να προστεθεί στον ήδη υφιστάμενο, προκειμένου οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη συγκεκριμένη δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας να εμπλουτιστούν ακόμη περισσότερο.

Συνολικά 15 διαφορετικές ειδικότητες (14 συν αυτή του ΩΡΛ που προστέθηκε πρόσφατα), δεκάδες γιατροί, αλλά και πλήρης ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός δίνουν συνοπτικά την εικόνα του Δημοτικού αυτού Ιατρείου, που γίνεται καθημερινά «όαση» για τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Μέλη των ΚΑΠΗ, των ΚΗΦΗ, οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», άνεργοι, ανασφάλιστοι, άποροι και συνταξιούχοι γίνονται καθημερινά αποδέκτες των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που παρέχονται με αξιοπρέπεια και υπό πολιτισμένες συνθήκες στο Δημοτικό Ιατρείο, όπως και στα άλλα Δημοτικά Ιατρεία Νεάπολης-Συκεών, τα οποία συνολικά υπηρετούνται από 29 ιατρούς.  

Το Δημοτικό Ιατρείο του Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, εργομετρικό ποδήλατο για τεστ κόπωσης, υπερηχοτομογράφο πολλών κεφαλών για χρήση όλων των ειδικοτήτων, δύο Holter ρυθμού, έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας, οφθαλμολογικά και ωτορινολαρυγγολογικά μηχανήματα, κ.ά.