Skip to main content

«Έκπληκτος» ο Άρνεσεν για τη φυγή του Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου μίλησε για την αποχώρηση Ίβιτς, τον Στανόγεβιτς, τον Τσίμιροτ, τον Μίχελ, τον Μακ και την υπόθεση «τίτλος»

Έκπληκτος δήλωσε για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Φρανκ Άρνεσεν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

Ο κ. Άρνεσεν τόνισε ότι είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ, λέγοντας ότι είναι μια πολύ καλή κίνηση αφού και ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει γιατί στην πρώτη του θητεία στην Τούμπα δεν είχε δώσει όλα όσα θα ήθελε.

Τέλος, υποστήριξε ότι ναι μεν ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά θα είναι δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού υπάρχει και ο Ολυμπιακός που είναι μια μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φρανκ Αρνεσεν για:

- την πρόσληψη Στανόγεβιτς: «Έμαθα για τα νέα του ΠΑΟΚ και την πρόσληψη του νέου τεχνικού στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Ωστόσο, έμεινα έκπληκτος με τη φυγή του Ίβιτς γιατί τα πήγε πάρα πολύ καλά και κατέκτησε και το Κύπελλο αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

- το εάν έχει μιλήσει με τον Ίβιτς: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ίβιτς».

- την συνεχή αλλαγή προπονητών στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να κρίνω τι συμβαίνει και γίνεται αυτό. Ο Σαββίδης είναι το αφεντικό και αυτός κρίνει τι πρέπει να γίνει. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μείνει ένας προπονητής για δύο χρόνια. Η συνέχεια είναι σημαντική. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ».

- το εάν γνωρίζει τον Στανόγεβιτς: «Δεν τον γνωρίζω».

- την επιστροφή του Μακ: «Μου άρεσε αυτό. Πολύ καλή μεταγραφή. Ο Μακ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ξέρει την ομάδα. Ήθελε να επιστρέψει γιατί δεν είχε δώσει όσα ήθελε όταν ήταν στην ομάδα» .

- τον Ρέι: «Δεν τον γνωρίζω».

- τον Τσίμιροτ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Τσίμιροτ. Είναι ένας καλός παίκτης και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για εκείνον».

- τον Λούμπος Μίχελ και για το εάν του έδωσε κάποια συμβουλή: «Έχω καλή σχέση μαζί του. Μιλούσαμε συνέχεια για την ομάδα και την Εθνική. Δεν του έδωσα κάποια ιδιαίτερη συμβουλή. Δεν του έδωσα συμβουλες αλλά πληροφορίες που θα ήθελε να ξέρει. Τα πάει πολύ καλά και ο ΠΑΟΚ έχει καταρτισμένους ανθρώπους για να γίνει σωστά η δουλειά».

- το εάν μιλάει με τον Σαββίδη: «Είναι δύσκολο. Μιλάει ρώσικα και εγώ δεν μπορώ να τα μιλήσω».

- το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει και να κάνει κάτι καλό αλλά υπάρχει και ο Ολυμπιακός που είναι μια δυνατή ομάδα».