Skip to main content

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Crash Course στη Θεσσαλονίκη

Σε 60 ώρες εκπαίδευσης διδασκαλίας σε αίθουσα και e-learning, αναλύονται η θεωρία, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες τεχνικές του digital marketing

Εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Crash Course θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. To πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά στις 8 Ιουνίου, τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Μέσα σε 60 ώρες εκπαίδευσης που συνδυάζουν διδασκαλία σε αίθουσα και e-learning, αναλύονται η θεωρία, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες τεχνικές του digital marketing. Με εισηγητές 13 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να σχεδιάζουν, συντονίζουν, υλοποιούν και να αξιολογούν digital marketing στρατηγική και online καμπάνιες. Επιπλέον οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν μια πλήρη προετοιμασία για τις εξετάσεις που οδηγούν στη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate).

Το Digital Marketing Crash Course αποτελεί ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μετά τα πολύ επιτυχημένα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να αναδείξει κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας.  

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εξέλιξης