Skip to main content

Έκοψε βασιλόπιτα ο ΠΑΟΚ - Σαββίδης: Θα κατακτήσετε ό,τι σας αξίζει

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» μίλησε στο αγωνιστικό τμήμα, και αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αγωνιστικού τμήματος του «Δικεφάλου».

Ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» υποδέχθηκε το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου, μαζί με τον γιο του Γιώργη, σε αίθουσα του «Makedonia Palace» και πραγματοποίησε ο ίδιος την κοπή της πίτας, μαζί με τον αρχηγό Στέλιο Μαλεζά.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Γκόικο Τσίμιροτ, καθώς και ο φωτογράφος της ομάδας, Νίκος Βερβερίδης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε στο αγωνιστικό τμήμα, τους έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος και αναφέρθηκε και στον μεγάλο στόχο της ομάδας, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε αν κάνουμε τα λιγότερα λάθη, καθώς και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεχνάμε τον κάθε αγώνα αμέσως και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο. Είμαι βέβαιος ότι θα κατακτήσετε ό,τι σας αξίζει».

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έκαναν δώρο στον κ. Σαββίδη έναν σταυρό, με αναφορικά με την επερχόμενη ονομαστική του εορτή.