Skip to main content

Εκλογή νέου γραμματέα στη Νέα Δημοκρατία

Το νέο της γραμματέα εκλέγει σήμερα η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, με μοναδικό υποψήφιο για τη θέση τον Ανδρέα Λυκουρέντζο. Παράλληλα, για τις θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος προαλείφονται οι κ.κ. Α
Το νέο της γραμματέα εκλέγει σήμερα η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με μοναδικό υποψήφιο για τη θέση τον βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζο, μετά και την απόσυρση της υποψηφιότητας του Κώστα Μαρκόπουλου κατόπιν πιέσεων της Ρηγίλλης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα του Κόμματος κ. Λευτέρη Ζαγορίτη «για την ουσιαστική συμβολή του στην πορεία προς ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία και στα προβλήματα και στις ανησυχίες των πολιτών».

Παράλληλα, για τις θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος προαλείφονται οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Δήμας, μετά και τις συναντήσεις που είχαν την Πέμπτη με τον Αντώνη Σαμαρά.
 
Εξάλλου, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή των επτά αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώθηκε ότι υποβλήθηκαν οι παρακάτω υποψηφιότητες:

Γεώργιος Αναγνωστάκος, Μέλος Π.Ε.

Γεώργιος Βερναδάκης, Μέλος Π.Ε.

Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδου, Βουλευτής Α΄ Αθηνών

Νικόλαος Δένδιας, Βουλευτής Κερκύρας

Ηλίας Ηλιόπουλος, μέλος Π.Ε.

Αθανασία Κακαλή, μέλος Π.Ε.

Γεώργιος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής

Δημήτριος Πανοζάχος, μέλος Π.Ε.

Δημήτριος Πτωχός, μέλος Π.Ε.

Φίλιππος Ταυρής, μέλος Π.Ε.

Μαργαρίτης Τζίμας, Βουλευτής Δράμας

Δημήτρης Τσιγγούνης, μέλος Π.Ε.

Χριστίνα Χαλιλοπούλου, μέλος Π.Ε.