Skip to main content

Έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο (video)

Με σκόρερ τους Μαουρίσιο, Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ, ο «Δικέφαλος» θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στον τελική της 12ης Μαΐου

Πανηγυρική νίκη με 1-3 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη κατά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «Δικέφαλος» ήταν καθ'όλα ανώτερος από τον «Ιστορικό» και άνοιξε το σκορ στο 24΄όταν ο Πρίγιοβιτς συνδυάστηκε με τον Μακ και έβγαλε σέντρα με τη μπάλα να βρίσκει στον Κόρμπο και τον Λημνιό να τη στέλνει με κεφαλιά προς τα δίχτυα ενώ ο Μαουρίσιο παρενεβλήθη και έκανε αυτός το 0-1.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πήραν σκορ ασφαλείας στο 34΄όταν ο Αζεβέδο έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος επιθετικός κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Κότνικ πετυχαίνοντας το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον «Δικέφαλο» έβαλε στο 70΄ο Μπίσεσβαρ καθώς εκμεταλλεύτηκε το διώξιμο του Μπανανά και σουτάρωντας στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Κότνικ για το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε ο «Ιστορικός» ήταν να μειώσει στο 85΄όταν ο Μπραχίμι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά περνώντας από τα σώματα των παικτών του ΠΑΟΚ και έφτασε στον αφύλακτο Κόρμπο που έστειλε την μπάλα στην κενή εστία του Πασχαλάκη διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί μεταξύ 17-19 Απριλίου ενώ η ακριβής ημέρα και ώρα αναμένεται να καθοριστεί το προσεχές διάστημα.

Δείτε εδώ την παρακάμερα της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (46' Σταυρόπουλος), Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Σαββίδης, Γεσίλ (46' Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Αζεβέντο, Μαουρίσιο (75' Σάχοβ), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Μακ, Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης).