Skip to main content

Έκλεψε τσάντα ηλικιωμένης και πούλησε τα κλοπιμαία αλλά συνελήφθη

Συνελήφθησαν επίσης και δύο υπάλληλοι ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αφού η δράστιδα πούλησε εκεί τα κοσμήματα.

Χειροπέδες σε μία 32χρονη ομογενή που έκλεψε τσάντα από ηλικιωμένη, καθώς και σε δύο υπαλλήλους ενεχυροδανειστηρίου, στις οποίες πούλησε η 32χρονη τα κλοπιμαία, πέρασε χθες η αστυνομία.

Ειδικότερα, η 32χρονη, πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή της Ανάληψης και αφαίρεσε την τσάντα 82χρονης, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και κοσμήματα.

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, το οποίο, όπως προέκυψε, προερχόταν από την πώληση των κλεμμένων κοσμημάτων σε ενεχυροδανειστήριο στην ίδια περιοχή, καθώς και 20 ναρκωτικά δισκία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τη δράστιδα και κατόπιν μετέβησαν στο προαναφερόμενο ενεχυροδανειστήριο, όπου συνέλαβαν 47χρονη υπάλληλο, η οποία αγόρασε από την δράστιδα τα κοσμήματα, χωρίς να τα καταγράψει στο ειδικό βιβλίο ως όφειλε, καθώς επίσης ακόμη μία 44χρονη υπάλληλο, η οποία θα μετέφερε τα κοσμήματα για εκτίμηση σε άλλη τοποθεσία.

Τελικώς, τα κοσμήματα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Σε βάρος της 32χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των δύο υπαλλήλων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν αρμοδίως.