Skip to main content

Έκλεψαν πιστωτικές στην Πιερία κι αγόρασαν ό,τι ήθελαν στη Θεσσαλονίκη

Και τι δεν... έκλεψαν μέσα σε μία ημέρα μία νεαρή κι ένας νεαρός - Διάρρηξη ΙΧ στην Πιερία, κλοπές στη Θεσσαλονίκη και... χειροπέδες στη Βέροια

Στη σύλληψη μίας 29χρονης ημεδαπής και ενός 34χρονου ημεδαπού για κλοπές προχώρησαν χθες το απόγευμα στη Βέροια αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας σε περιοχή της Πιερίας, διέρρηξαν σταθμευμένο όχημα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και πιστωτικές κάρτες τραπεζών.

Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες πραγματοποίησαν συναλλαγές σε επιχειρήσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης συνολικής αξίας 310 ευρώ. Επίσης διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας αφαίρεσαν από κατάστημα ενδυμάτων σε περιοχή της Θεσσαλονίκης διάφορα ενδύματα αξίας 70 ευρώ. Στην κατοχή της 29χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ.