Skip to main content

Έκλεψαν μεγάλη ποσότητα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ στην Κατερίνη

Αφαίρεσαν τον περασμένο Ιούλιο από επιχείρηση ένα φορτηγό για να κλέψουν από γειτονική επιχείρηση ποσότητα χαλκού στην Κατερίνη.

Στην εξιχνίαση κλοπής ενός φορτηγού και μεγάλης ποσότητας χαλκού, στην Κατερίνη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ηλικίας 40, 32, 26 και 25 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2016 ο 40χρονος και ο 25χρονος, στην Κατερίνη, διέρρηξαν την είσοδο περιφραγμένου χώρου επιχείρησης και αφαίρεσαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως μετά χρησιμοποίησαν για να αφαιρέσουν ποσότητα χαλκού από γειτονική επιχείρηση, αφού είχαν παραβιάσει προηγουμένως την περίφραξή της.

Στη συνέχεια, μετέφεραν την κλεμμένη ποσότητα χαλκού, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 32χρονου και του 26χρονου, σε περιοχή της Ημαθίας. Η αξία του κλεμμένου χαλκού ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Το κλεμμένο φορτηγό εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.