Skip to main content

Έκλεψαν κοσμήματα αξίας χιλιάδων ευρώ από οικία στο Πολύχρονο

Τον Ιούλιο του 2014, οι δράστες, εισήρθαν παράνομα στην κατοικία 37χρονου Ρώσου και αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρήματα.

Κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρηματικό ποσό συνολικής αξίας 40.800 ευρώ αφαίρεσαν ένας 40χρονος Αλβανός και ο συνεργός του από εξοχική οικία 37χρονου Ρώσου στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους, οι δράστες, εισήρθαν παράνομα στην παραπάνω κατοικία και αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρηματικό ποσό συνολικής αξίας 40.800 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε μεταγενέστερο χρόνο, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα μεταπώλησαν σε άγνωστο άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έναντι χρηματικού ποσού.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου αλλά και συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο 40χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές  για παρόμοιο αδίκημα. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.