Skip to main content

Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

Προπονητής τού Παναθηναϊκού είναι και επίσημα, πλέον, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πόσοι θα εί
Προπονητής τού Παναθηναϊκού είναι και επίσημα, πλέον, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η πράσινη ΠΑΕ. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πόσοι θα είναι συνεργάτες του στον πάγκο τού «τριφυλλιού».

Ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε το πρωί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας και, αφού ολοκλήρωσαν την προεργασία σχετικά με κάποιες παραμέτρους της συμφωνίας, μετέβησαν στα γραφεία τού Νικόλα Πατέρα για να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.

Οι τέσσερις άνδρες τα είπαν για περίπου μία ώρα και μετά το τέλος της συνάντησης πρώτος αποχώρησε (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) ο Νικόλας Πατέρας. «Ο κ. Φερέιρα είναι μία δοκιμασμένη λύση και είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις που έχουμε από αυτόν. Θα πούμε περισσότερα στο γήπεδο. Με συγχωρείτε γιατί έχω κάποιες υποχρεώσεις που "τρέχουν" αυτή την ώρα», ήταν το λιτό σχόλιο τού προέδρου τού Παναθηναϊκού, ο οποίος θα δώσει το "παρών" το απόγευμα στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Φερέιρα.

Κατά την αποχώρησή του έκανε και ο Πορτογάλος τεχνικός κάποιες δηλώσεις, σχολιάζοντας ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκαν θετικά οι διαπραγματεύσεις και θα είναι ο νέος προπονητής των "πράσινων": «Είμαι ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Ξεκινάει μία πολύ καλή συνεργασία για εμένα. Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι απόψε με τον Ηρακλή. Μετά τον αγώνα θα μιλήσω με όλους τους δημοσιογράφους».

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Ζ. Φερέιρα, αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλδο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.