Skip to main content

Έκλεισε Κανακούδη-Σοτ ο Ηρακλής

Δύο μεταγραφές έκλεισε σήμερα η ομάδα του Ηρακλή. Πρόκειται για τους Πέτρο Κανακούδη και Ρόμπερτ Σοτ. Προς Μπρέσια ο Κονέ.

Δύο μεταγραφές έκλεισε σήμερα η ομάδα του Ηρακλή. Πρόκειται για τους Πέτρο Κανακούδη και Ρόμπερτ Σοτ.

Δύο νέα πρόσωπα μετρά επίσημα από σήμερα στο δυναμικό του ο Ηρακλής. Στα γραφεία της ΠΑΕ, συγκεκριμένα, βρέθηκε ο 26χρονος αριστερός πλάγιος αμυντικός, με θητεία σε ΠΑΟΚ, Βέροια, Λύκους, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος δεσμεύτηκε με το σύλλογο για τη νέα περίοδο, με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.
Διετούς διάρκειας συμβόλαιο υπέγραψε, επίσης, ο Πολωνός μεσοεπιθετικός, Ρόμπερτ Σοτ, ο οποίος συμμετείχε τελευταία στην προετοιμασία. Την προσεχή Τετάρτη, στο μεταξύ, θα αφιχθεί σε ελληνικό έδαφος ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας τακτοποίησε όλα τα απαραίτητα για την έκδοση της βίζας του θέματα, παρέλαβε τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής του και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα ενταχθεί την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας.


Προς Μπρέσια ο Κονέ


Μία «ανάσα» από το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του είναι ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος έχει πρόταση από την «νεοφώτιστη» στο Καμπιονάτο, Μπρέσια. Από μέρα σε μέρα η απόφαση για την προσφυγη του νεαρού άσου κατά του Ηρακλή.

Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή με την οποία να διεκδικεί μέρος των δεδουλευμένων χρημάτων του και την ελευθερία του, το παραπάνω όμως δεν φαίνεται να τον... πτοεί, αφού ο νεαρός μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπρέσια.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι «νεοφώτιστοι» της Seria A επιθυμούν «διακαώς» την απόκτηση του άσου του Ηρακλή, αφού είδαν περσινά παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα του «Γηραιού» και έμειναν έκπληκτοι από το ταλέντο και την τεχνική του μεσοεπιθετικού.
Η απόφαση για την προσφυγή του Κονέ κατά του «Γηραιού», πάντως, αναμένεται να βγει τις επόμενες ώρες και έτσι θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τον νεαρό ποδοσφαιριστή.