Skip to main content

Έκλεβαν προϊόντα και τρόφιμα από καταστήματα της Αλεξανδρούπολης για να τα πουλήσουν στη Θεσσαλονίκη

Από χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι και λάδι θα προσπαθήσουν να πουλήσουν οι τρεις δράστες

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα που διαπράχθηκαν χθες (14-11-2023) το πρωί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής τρεις Αλβανοί, ηλικίας 18,19 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.  

Ειδικότερα, προέκυψε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και μπήκαν σε δύο καταστήματα αφαιρώντας  πλήθος προϊόντων και τροφίμων, με σκοπό την μεταπώληση τους έναντι χρηματικού ποσού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και τρόφιμα, προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δύο εκ των ανωτέρω δραστών έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.