Skip to main content

Έκκληση για να καλυφθεί η έλλειψη αίματος στο ΑΧΕΠΑ

Έκκληση στους αιμοδότες απευθύνει η διεύθυνση αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προκειμένου να καλυφθεί η έλλειψη αίματος που οφείλεται στις αυξημένες ανάγκες και στην αναβολή των αιμοληψιών στις περιο
Έκκληση στους αιμοδότες απευθύνει η διεύθυνση της αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προκειμένου να καλυφθεί η έλλειψη αίματος που οφείλεται αφενός, μεν, στις αυξημένες ανάγκες, αφετέρου δε στην αναβολή των εξορμήσεων για αιμοληψίες στις περιοχές όπου έχουν εμφανιστεί κρούσματα της λοίμωξης, που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ, Αθηνά Τσουκαλά, οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται, καθώς ο κόσμος αρχίζει να επιστρέφει από τις διακοπές, ενώ οι υπάρχουσες ποσότητες δεν αρκούν, καθώς έχουν αναβληθεί οι εξορμήσεις αιμοληψίας στις περιοχές όπου έχουν εμφανιστεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου.

«Το ΑΧΕΠΑ καλύπτει και τις ανάγκες των νοσοκομείων Παπαγεωργίου, Γεννηματάς, Άγιος Δημήτριος, Ειδικών Παθήσεων, Αφροδισίων, Ψυχιατρικό, Κυανούς Σταυρός, καθώς και όσων το ζητήσουν. Απευθύνουμε έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες αυτές», τόνισε η κ. Τσουκαλά.