Skip to main content

Εκδηλώσεις σκάκι από την 4η και 5η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης

Αγώνες γρήγορου σκακιού για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο «1ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Σκάκι 2016» διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα

Το 9ο ανοιχτό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει η 4η Δημοτική Κοινότητα, την Κυριακή 13  Νοεμβρίου 2016, από τις 11.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των 21ου και 109ου Δημοτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης (Συγκρότημα Θεοχάρη και Μαρίας Μαναβή).

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν σε επτά κατηγορίες, διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, την Ένωση Γονέων της 4ης Κοινότητας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου και του 109ου Δημοτικών Σχολείων και με την υποστήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποδοθούν διπλώματα, ενώ στους τρεις πρώτους μαθητές, στην πρώτη μαθήτρια κάθε τάξης καθώς και στο πρώτο δημοτικό σχολείο θα χορηγηθούν τιμητικές διακρίσεις.

Δηλώσεις συμμετοχής στο χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, την ίδια ημέρα, από τις 10.00 έως τις 10.30.

Αγώνες γρήγορου σκακιού (Rapid) για μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο «1ο Ατομικό Σχολικό Τουρνουά Σκάκι 2016» διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα, σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι  αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, από τις 17.00, στο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου - Μ. Κάλλας 2Β), χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016.