Skip to main content

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τις γυναίκες στα Λαδάδικα

Με ομιλητές την Ε. Βόζενμπεργκ και τον Χ. Σταϊκούρα, η εκδήλωση της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Η διαρκώς αυξανόμενη γυναικεία ανεργία, το μισθολογικό χάσμα στη μέση αμοιβή μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο 'γυάλινος τοίχος' και η 'γυάλινη οροφή' δημιουργούν μεγαλύτερη ανασφάλεια στις γυναίκες», επισημαίνει η γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, εν όψει της εκδήλωσης που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, στις 19.30', στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14), στα Λαδάδικα.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης – Ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας».

Αφορμή για την εκδήλωση, όπως τονίζεται, αποτελεί η διαπίστωση ότι στη χώρα μας οι νέες συνθήκες στην αγορά εργασίας έχουν ακόμη μεγαλύτερες από παλαιότερα και σίγουρα πιο οξείες επιπτώσεις στις γυναίκες. Οι γυναίκες εργαζόμενες στην Ελλάδα είναι λιγότερο ικανοποιημένες από την εργασία τους σε σχέση με τους άνδρες, εργάζονται κυρίως με  συμβάσεις ορισμένου χρόνου και είναι σε μεγαλύτερα ποσοστά ανασφάλιστες.

Με τέτοιες προϋποθέσεις και με ευχολόγια από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Εθνική Οικονομία δεν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί, επισημαίνει η γραμματεία.

Τονίζει μάλιστα ότι η ΝΔ, για την επανεκκίνηση της οικονομίας, έχει στο επίκεντρό της τις νέες δουλειές που θα προκύψουν από νέες επενδύσεις.

Στην εκδήλωση της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων το θέμα θα αναπτύξει η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, και ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Χρήστος Σταϊκούρας.