Skip to main content

Εκδήλωση της ΝΔ για τον ένα χρόνο δημοψηφίσματος στη Θεσσαλονίκη αύριο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, με κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να συμμετάσχει σε κομματικές συσκέψεις, αλλά και στη μεγάλη εκδήλωση του Ευόσμου, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δημοψήφισμα.

Ο κ. Αυγενάκης θα έχει το απόγευμα σύσκεψη με μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της ΝΔ, με τα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος, με προέδρους και μέλη των τεσσάρων ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Με δεδομένη μάλιστα τη μετακόμιση των γραφείων της Διοικούσας, που είναι σε εξέλιξη, η σύσκεψη θα γίνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Στις 20.30' ο κ. Αυγενάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Ένα χρόνο μετά το δημοψήφισμα», που διοργανώνουν η ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης και η ΔΗΜΤΟ Κορδελιού Ευόσμου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.