Skip to main content

Εκδήλωση για το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ

Το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ για το 2012 αναμένεται να παρουσιάσει η διοίκηση της εταιρείας στην επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Φεβρου

 

Το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΕΘ ΑΕ για το 2012 αναμένεται να παρουσιάσει η διοίκηση της εταιρείας στην επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).
 
Συγκεκριμένα, στο φετινό εκθεσιακό χαρτοφυλάκιο των 14 δράσεων περιλαμβάνονται, εκτός των βαλκανικών αγορών όπου ήδη δραστηριοποιείται η ΔΕΘ, επτά νέοι σταθμοί: η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία, η Κύπρος, η Τουρκία, η Γερμανία και το Κοσσυφοπέδιο. 
 
Επιπλέον, η ΔΕΘ θα οργανώσει την ελληνική συμμετοχή σε οκτώ διεθνείς εκθέσεις, θα προετοιμάσει πέντε επιχειρηματικές αποστολές εκτός συνόρων και θα διοργανώσει για 21η συνεχή χρονιά την Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολική Μακεδονία «Θράκη» στην Κομοτηνή. Βαρύτητα θα δοθεί στους κλάδους των τροφίμων-ποτών, δομικών υλικών, τουρισμού, νέων τεχνολογιών και real estate.
 
Στόχος της ΔΕΘ είναι να συσφίξει στο επόμενο διάστημα τους δεσμούς της με το επιχειρείν της περιοχής, σε μια προσπάθεια να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα εργαλεία εξωστρέφειας που έχει σχεδιάσει.  
 
Σημειώνεται ότι την εκδήλωση στηρίζουν το ΕΒΕΘ, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.