Skip to main content

Εκδήλωση για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στον Χορτιάτη

Την Κυριακή 12 Μαρτίου - Στο πάνελ των ομιλητών, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος

Ενημερωτική εκδήλωση για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Δημοτική Ενότητα Χορτιάτη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης» στο κοινοτικό κατάστημα του Χορτιάτη.

Στο πάνελ των ομιλητών μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Από πλευράς δικτύου θα παρευρεθούν και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε, Λεωνίδας Μπακούρας και άλλα στελέχη της επιχείρησης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί έγκυρα και υπεύθυνα το ενδιαφερόμενο κοινό, σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς επίσης για τις τεχνικές και λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν τα είδη συνδέσεων για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια). Βαρύνουσα σημασία θα δοθεί στη σπουδαιότητα της επέκτασης του δικτύου και των ενεργητικών ωφελημάτων της φτηνής και οικολογικής ενέργειας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, θα ακολουθήσει δεύτερη ανοιχτή συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους δημότες την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Φιλύρου.