Skip to main content

Εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου microSTARS στο Κιλκίς

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι εκπρόσωποι από Ευρωπαϊκούς φορείς που είναι σε θέση να προάγουν το θεσμό των μικροπιστώσεων.

Εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου microSTARS, πραγματοποιεί το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), με την ολοκλήρωση της πιλοτικής λειτουργίας δύο Κέντρων Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς

Η εκδήλωση, που υλοποιείται από το ΚΕΠΑ (επικεφαλής εταίρος του έργου) με τη συνεργασία του φορέα Microcredit Foundation Horizonti από την ΠΓΔΜ (εταίρος), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Central Hall του ξενοδοχείου Habitat (Σπάρτης 9 & Αγίου Γεωργίου, Κιλκίς).

Παράλληλα, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι εκπρόσωποι από Ευρωπαϊκούς φορείς που είναι σε θέση να προάγουν το θεσμό των μικροπιστώσεων και τη χρηματοδότηση των κοινωνικών επιχειρήσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι, το έργο «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της διασυνοριακής περιοχής» με ακρωνύμιο «microSTARS» υλοποιείται στις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς για την Ελλάδα και την Περιφέρεια της Πελαγονίας (Μπίτολα και Πρίλεπ) για την ΠΓΔΜ και αποσκοπεί στην ίδρυση και ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων - start ups, καθώς και στη στήριξη των πολύ μικρών (έως 10 άτομα) και μικρών (έως 50 άτομα) επιχειρήσεων που εδρεύουν στις εν λόγω περιοχές στην κατεύθυνση ενίσχυσης της παραγωγικότητας, της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδος και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Έργου ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο τηλ. 2310-252330/e-mail: contact@microstarsproject.eu.