Skip to main content

Εκδικάστηκαν οι προσφυγές Κουτρουμπή,Χουλτ - Τι ζητά ο Έλληνας στόπερ

Ο Κουτρουμπής δεν ζητά αφαίρεση βαθμών, παρά μόνο τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ ούτε η υπόθεση του Χουλτ εγκυμονεί τέτοιον κίνδυνο

Εκδικάστηκαν σήμερα οι προσφυγές των Γιώργου Κουτρουμπή και Νίκλας Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού, χωρίς να εκδοθούν αποφάσεις και στις δύο περιπτώσεις.

Το ευχάριστο για τους «πράσινους» ήταν ότι ο Έλληνας αμυντικός δεν ζητά αφαίρεση βαθμών, παρά μόνο τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ ούτε η υπόθεση του Σουηδού αριστερού μπακ εγκυμονεί τέτοιον κίνδυνο.

Ο Κουτρουμπής ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή να μείνει ελεύθερος από το «τριφύλλι» το συντομότερο δυνατό, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρέη της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του επιθυμεί να του καταβληθούν σε δύο δόσεις.

Οι «πράσινοι» διαφώνησαν σε αυτό το σκέλος και αντιπρότειναν να γίνει η αποπληρωμή σε τρεις δόσεις, ενώ πήραν προθεσμία μέχρι αύριο για να καταθέσουν υπόμνημα με τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους, προκειμένου να ληφθούν υπόψη της επιτροπής πριν την έκδοση της απόφασης. Από την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να γίνει γνωστή η ετυμηγορία του αρμόδιου οργάνου.

Την ερχόμενη εβδομάδα, κατά πάσα πιθανότητα, θα ανακοινωθεί από την πειθαρχική επιτροπή και η απόφαση για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ζητά να μείνει ελεύθερος. Αμφότερες οι πλευρές έλαβαν προθεσμία μέχρι και την Παρασκευή, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα με τις τελικές θέσεις τους.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης οι «πράσινοι» υποστήριξαν ότι η προσφυγή του παίκτη έγινε γνωστή στις 28/12, ενώ τα χρήματα είχαν κατατεθεί στο λογαριασμό του μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή πριν γίνει γνωστή στην ΠΑΕ η προσφυγή του ποδοσφαιριστή.

Σε αυτό το κομμάτι η πλευρά του Χουλτ διαφώνησε κάθετα. Ο νομικός εκπρόσωπος του Σουηδού υποστήριξε ότι η κίνηση του πελάτη του έγινε γνωστή στις 27/12, επικαλούμενος τον Τύπο που ασχολήθηκε εκείνη την ημέρα με τη συγκεκριμένη είδηση. Άρα η κατάθεση των χρημάτων έγινε εκτός προθεσμίας.

Η πλευρά του παίκτη ζητά μόνο την απαγόρευση μετεγγραφών και όχι την αφαίρεση βαθμών από το σύλλογο.