Skip to main content

Εκχιονιστικό μηχάνημα δώρισε ο TAP στον δήμο Ωραιοκάστρου

δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ευχαρίστησε τον αγωγό TAP για την τόσο σημαντική, όπως χαρακτήρισε, κοινωνική του προσφορά

Ενα πολυμηχάνημα – εκχιονιστικό UNIMOG, το οποίο εκτός από εκχιονιστικό είναι χλοοκοπτικό, κοπτικό κ.α., παραδόθηκε σήμερα στο δήμο Ωραιοκάστρου. Το μηχάνημα είναι δωρεά του Διαδρατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP), ο οποίος ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του Δήμου στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων που υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Ο TAP πρόκειται να δωρίσει άλλα 14 τέτοια μηχανήματα σε δήμους και περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας, που επηρεάζονται από τον αγωγό.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ευχαρίστησε τον αγωγό TAP για την τόσο σημαντική, όπως χαρακτήρισε, κοινωνική του προσφορά, τονίζοντας ότι "η μέχρι τώρα παρουσία του ΤΑΡ ωφελεί οικονομικά την τοπική κοινωνία". "Δεδομένης της γεωγραφικής θέσης του Δήμου μας είναι ένα πολυμηχάνημα απόλυτα αναγκαίο. Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα διαμορφώσουμε περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και συνεργασίας".

Από την πλευρά του ο Σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP, Ιωάννης Μαλεγκάνος τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική ημέρα, αφενός γιατί ο TAP ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα του Δήμου για την παράδοση του πολυμηχανήματος – εκχιονιστικού UNIMOG, το οποίο θα βοηθήσει πολλαπλώς, καθώς πέρα από εκχιονιστικό μηχάνημα είναι χλοοκοπτικό, κοπτικό κ.α. και αφετέρου γιατί είναι η πρώτη παράδοση ενός τέτοιου οχήματος από τα συνολικά 15 που θα δωρίσει ο TAP σε άλλους Δήμους και Περιφέρειες ανά τη Βόρεια Ελλάδα, που επηρεάζονται από τον αγωγό.