Skip to main content

Έκανε το «μπαμ» με Ρικάρντο Κάλβο ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ - Ο 20χρονος πασαδόρος, που θεωρείται παιδί - θαύμα, ήταν ο πρώτος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Βασίλη Κουρνέτα

Την απόκτηση του διεθνούς Κουβανού πασαδόρου Ρικάρντο Κάλβο, ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος Κάλβο που θεωρείται παιδί - θαύμα ήταν ο πρώτος υποψήφιος για την αντικατάσταση του Βασίλη Κουρνέτα από τη στιγμή που ο Ντίμα Φιλίποφ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Κάλβο προέρχεται από την Εθνική Κούβας, με την Εθνική της Κεντρικής Αμερικής να προσφέρει στον ΠΑΟΚ Χιμένεζ και Σεπέδα που αποδείχτηκαν «χρυσές» λύσεις για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κατέκτησε σε δύο χρόνια δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα κύπελλο.

Ο ύψους 193 εκατοστών πασαδόρος θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με συμπαίκτες τόσο τον Χιμένεζ όσο και τον Σεπέδα, ενώ σημειώνεται ότι στο πρόσφατο πρωτάθλημα κεντρικής Αμερικής κάτω των 21 ετών, όπου η Κούβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, είχε αναδεχτεί πολυτιμότερος παίκτης.

Η λιτή ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».