Skip to main content

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου Ντόνοβαν Μάρσαλ

Ο Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Αμύντα

Θλίψη στον αθλητικό χώρο σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του 30χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα Ντόνοβαν Μάρσαλ, λίγες μόλις ημέρες μετά την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.

Ο ύψους 2μ.01 Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Αμύντα. Με το άκουσμα της τραγικής είδησης η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.:

“Ενας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ – Τζόνσον, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της.”