Skip to main content

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του δήμου Θεσσαλονίκης στην 80η ΔΕΘ

Τη συμμετοχή του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ενέκρινε, σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο.

Τη συμμετοχή του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ενέκρινε, σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο, στη 17η τακτική του συνεδρίαση.

Με την απόφαση αυτή εξουσιοδοτείται ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, να προχωρήσει στην υπογραφή της απαιτούμενης αίτησης συμμετοχής στην 80η ΔΕΘ.

Ο δήμος θα λειτουργήσει ειδικό ενημερωτικό περίπτερο σε μισθωμένο χώρο εντός της ΔΕΘ, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία προβολής και ευαισθητοποίησης πάνω σε θέματα που αφορούν την προστασία του αστικού φυσικού περιβάλλοντος.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πραγματοποίηση περιβαλλοντικής εκδήλωσης με ιδιαίτερη έμφαση τόσο στον τομέα της ανακύκλωσης και της ορθής διαλογής και επαναχρησιμοποίησης των οικιακών απορριμμάτων, όσο και σε περιβαλλοντικά θέματα, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η κατάσταση του θερμαϊκού κόλπου και η ανάπτυξη του αστικού πρασίνου.