Skip to main content

Στο Δημοτικό Κτήριο Τριανδρίας θα στεγαστεί η Επαγγελματική Σχολή

Οι νέες εσωτερικές διαρρυθμίσεις προβλέπουν τη δημιουργία αιθουσών διδασκαλίας χορού και θεωρητικών μαθημάτων, αποδυτήρια – ντουζιέρες και WC

Την εκτέλεση και τον τρόπο δημοπράτησης του έργου «Εργασίες εσωτερικών διαρρυθμίσεων στο Δημοτικό Κοινωφελές κτίριο Τριανδρίας» ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σήμερα, στη διάρκεια της 14ης τακτικής συνεδρίασης.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Μάνου Κατράκη 4, στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, και αφορούν στη μετατροπή συγκεκριμένων χώρων ώστε να προωθηθεί άμεσα η μετεγκατάσταση της Επαγγελματικής Σχολής του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο, με οικονομική επιβάρυνση.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη οι νέες εσωτερικές διαρρυθμίσεις προβλέπουν τη δημιουργία αιθουσών διδασκαλίας χορού και θεωρητικών μαθημάτων, αποδυτήρια – ντουζιέρες, WC ανδρών, γυναικών, καθηγητών και AμεA.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο, στον 2ο όροφο και στο δώμα του κτιρίου και περιλαμβάνουν:

-Αποξηλώσεις των υφιστάμενων διαχωριστικών υαλοπετασμάτων, της σκηνής θεάτρου, συγκριμένων κουφωμάτων και των WC σε ισόγειο και 2ο όροφο
-Κατασκευή νέων διαχωριστικών τοίχων για τη διαμόρφωση των νέων χώρων
-Τοποθέτηση νέων ξύλινων δαπέδων στις αίθουσες διδασκαλίας χορού
-Υδραυλικές εγκαταστάσεις για τη λειτουργία των WC και των λουτήρων των αποδυτηρίων
-Τοποθετήσεις πλακιδίων και  νέων κουφωμάτων

Το έργο συμπεριλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, με προϋπολογισμό 139.999,99€ μέσω ΣΑΤΑ (Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης). Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνει με ανοικτή διαδικασία ανάθεσης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.