Skip to main content

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της Κεραμεία Αλλατίνη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Θα εισαχθούν 7.034.150 νέες μετοχές, που προήλθαν από την ΑΜΚ με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της Κεραμεία Αλλατίνη από καταθέσεις του μετόχου της πλειοψηφίας, κ. Κωνσταντίνου Κώτσια.
Το πράσινο φως στο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου  της Κεραμεία Αλλατίνη έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συγκεκριμένα, το ΔΣ της Επιτροπής ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την εισαγωγή 7.034.150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ η κάθε μία που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων της εταιρίας από καταθέσεις του μετόχου της πλειοψηφίας, κ. Κωνσταντίνου Κώτσια, σύμφωνα με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της 9ης Μαϊου 2008.

Οι νέες κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καταχωρηθούν αρχικά στο λογαριασμό του δικαιούχου μετόχου, κ.Κωνσταντίνου Κώτσια , στο σύστημα άϋλων τίτλων της ΕΧΑΕ και θα εισαχθούν για διαπραγμάτευση στην κατηγορία "Υπό Επιτήρηση" του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η ημερομηνία διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών θα ανακοινωθεί από την εταιρεία μέσω του Τύπου και του ημερήσιου δελτίου τιμών του Χρηματιστηρίου.