Skip to main content

Εγκυκλοπαίδεια 700 σελίδων για το ελαιόλαδο, με ελληνική τεχνογνωσία

Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη - Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άξιον, με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Ένα εκλαϊκευμένο επιστημονικό έργο που εμπεριέχει έναν τεράστιο πλούτο γνώσεων για το εθνικό μας προϊόν, το ελαιόλαδο, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άξιον, με την υποστήριξη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ. Η παρουσίαση του «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» έγινε χθες με αφορμή το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Διαβάστε περισσότερα στη Greenagenda.gr