Skip to main content

Εγκαινιάστηκαν κοινωνικές δομές στον δήμο Ωραιοκάστρου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο και το δίκτυο Κοινωνικής Μέριμνας λειτουργεί καθημερινά στην οδό Αργυρουπόλεως 4 (έναντι δημαρχείου).

Σε μια όμορφη και λιτή τελετή τελέστηκαν χθες το μεσημέρι από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Ιατρείου και του δικτύου Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ωραιοκάστρου στα πλαίσια της στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο και το δίκτυο Κοινωνικής Μέριμνας λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι στην οδό Αργυρουπόλεως 4 (έναντι δημαρχείου).

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης τόνισε ότι «πρωταρχικός μας ρόλος ήταν και παραμένει να είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες, που έχουν μεγάλη ανάγκη, να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας».

«Μέσα σ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση πρέπει να απαντάμε με έργα όχι με λόγια. Είναι το τέλειο δώρημα σήμερα για την κοινωνία, αυτή η δομή - κόσμημα, προνοιακό κόσμημα σε αυτούς τους ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των κοινωνικών δομών του δήμου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και στους συνεργάτες, που συμμετέχουν ενεργά και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το εγχείρημα», είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.